Michl a hibás

Ez a blog a tatai problémák megoldására született. Szeretnénk a polgármestre figyelmét felhívni városunk valós állapotára. Olyan problémákra, amelynek megoldása nem biztos, hogy pénzen múlik. Inkább odafigyelés, igényesség kérdése.

Küldjön emailt!

A tatai problémákról, visszásságokról készült fotókat kérjük küldjék el a tataiproblema@gmail.com e-mail címre! Köszönjük.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

  • olzsinazs: Az MSZP a Tóthandrásokkal, meg Szaniszlovakkal és a többi szarházyval tönkretette az országot! K... (2010.04.07. 10:46) Miért született ez a blog?
  • NRG44: No, vajon hányan mentek még Orbán István után a dutyiba, szocikám? Amúgy meg, TOTYA A HIBÁS. Ho... (2009.04.16. 13:34) Egy kis gazdasági visszaélés? Jobbról...
  • kálmán: Ez a blog nagyon hasonlít a maszop - remélem holnap méginkább! - tatai honlapjára meg a "vörös" we... (2008.12.13. 06:11) Tatai távhőről

Linkblog

2008.10.04. 12:26 tataiproblema

Nyáron történt: István (Michl) a király?

"István, a király - Tata, szabadtéri színpad

...Nos, kezdetnek legyen elég annyi, hogy nem az eredeti szereplők játszották, vagyis István nem Varga Miklós és Koppány sem Vikidál volt - ez még nem is lett volna baj, mert az M1-en bemutatott új változat szereplői (Társulat) voltak feltűntetve a jegyeken is. Magyarul tudtuk mire megyünk és a szereposztást is. Aztán az utolsó napokban közölték, illetve a plakátokon áthúzkodták Feke és Vadkerti nevét (Siófokon is botrány volt, mivel nem adták le az egészet, csak részleteket - volt mitől tartanunk ezek után…) - ugyanis kiderült, hogy mégsem Ők játsszák majd Tatán a két említett szereplőt, hanem Koroknai Árpád és Kalapács József!
...
És nagy meglepetésünkre; sokkal jobban tetszett, mint a már Tv-ben is bemutatott előadás; Kalapács ezerszer jobban játssza Koppányt, mint Vadkeri és Koroknainak is sikerült néha egész Istvános hangot megütni :) Egy szóval, így utólag nem is volt olyan rossz ez a csere!:) Nagyszerű ez az egész produkció, a zene, és maga a történet is!
...
Annál inkább a székek… szabadtéri színpad lévén el tudjátok képzelni milyenek voltak az üllő helyek.. Azt hittem, hogy nem tudok majd felállni, néhány széknek le volt rúgva a támlája, meg volt hajlítva stb.. Ez az igazi tirpákság - ilyen helyen (és úgy általában) rongálni…"
(http://www.mebarak.hu/?p=358)

Annyi megjegyzés: pályázatot több millió ft-ot nyert a város a színpad felújítására (is). Méghogy a kormány nem dolgozik? Ez kivételesen piros pont Michlnek (vagy narancssárga pont?)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://michlahibas.blog.hu/api/trackback/id/tr100697086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása